Hemcheck Q&A - 2023-01-12, 12.00

Hemchecks verksamhet bygger på konceptet Helge. Konceptet består av tre olika engångstester, s-Test och bgs-Test för blodprover i blodgassprutor och v-Test för blodprover i vakuumrör samt en gemensam avläsare som snabbt och enkelt ger svar på om blodprovet är hemolyserat eller inte. En tillhörande skärm kan kopplas till avläsaren för att få ut kvantitativa värden på mängden fritt hemoglobin. Syftet är att direkt vid provtagningstillfället och med laboratoriekvalitet identifiera hemolyserade blodprover (point-of-care) eller kvantifiera mängden fritt hemoglobin i blodet.

Joen Averstad (VD Hemcheck) och Anna Dalgaard (Ordförande Hemcheck) kommer att svara på så många frågor som möjlig men vissa kan falla bort pga tid eller att det finns lagliga hinder mot att svara.

När? Den 12 januari klockan 12.00.
Var? På den här sidan, YouTube, Facebook och Linkedin.
Det går bra att se Q&A i efterhand på den här sidan eller i våra sociala medier.

Magnus Thulin

Moderator
Joen Averstad

Joen Averstad

VD Hemcheck
Joen är vd för Hemcheck sedan maj 2019. Han har en bakgrund som managementkonsult på McKinsey & Company och Qvartz, där han framförallt arbetat med utveckling av privata och offentliga hälso- och sjukvårdsorganisationer, både i Sverige och internationellt. Joen är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Joen Averstad äger 600.000 optioner och 91.547 aktier i Hemcheck.
Anna Dalgaard

Anna Dalgaard

Ordförande Hemcheck
Ledamot sedan 2016. Civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Har även studerat vid Karolinska Institutet. Erfarenhet: Anna har omfattande erfarenhet inom health care med erfarenhet som konsult inom sjukvårdssektorn från McKinsey & Company, chef för affärsutveckling på Colonix Medical och projektchef hos Scandinavian Health Partner. Anna är även medgrundare till vårdbolagen Health Navigator AB och Aktiv Hälsostyrning i Sverige AB. Anna är för närvarande styrelseledamot i Ortivus AB (publ), ADDI Medical AB, WordDiagnostics AB och NRATIV AB. Anna Dalgaard äger 152.100 aktier i Hemcheck. Dalgaard äger också indirekt 52.000 aktier i Hemcheck. Oberoende i förhållande till bolaget och dess ledande befattningshavare. Oberoende i förhållande till större aktieägare.

Missa inte söndagskrönikan

Nyhetsbrevet kommer en gång i veckan med länk till vår söndagskrönika. Marketz.se sprider inte dina kontaktuppgifter och de används endast i syfte att skicka vårt nyhetsbrev. Fyll i dina uppgifter nedan.